Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
COSRX Master Patch Intenzív Pattanás Tapasz (36 db)
5.730 Ft
5.157 Ft (4.061 Ft + ÁFA)
Menny.:db

COSRX Master Patch Intenzív Pattanás Tapasz (36 db)

5.730 Ft
5.157 Ft (4.061 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: COSRX
Ne ijedj meg a váratlan pattanásoktól! Itt egy tapasz, amely a pattanások gyors eltüntetésére szakosodott. Ultra kényelmes, tökéletesen simul a bőrre és szinte teljesen észrevétlen. A pattanás védelmén túl aktív pattanáskezelést biztosít a BHA és teafaolaj tartalma által.
Egységár: 143,25 Ft/db
Szerezhető hűségpontok: 129
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron

Leírás

Olyan, mint az eredeti COSRX pattanás tapasz, csak még intenzívebb!

Hidrokolloid tapasz, amelyet teafaolajjal és BHA-val itattak át, hogy hatékonyan csökkentse a bőrgyulladást és akár másnapra csökkentse a pattanás méretét.

Aktívan kezeli a pattanásokat, egész napos biztos tapadás és egyszerű használat mellett. Szalicilsavat (BHA típusú hámlasztó, gyulladáscsökkentő összetevő) és teafaolajat, tartalmaz, hogy csökkentse a gyulladást.

A bőr védelmén és a hámréteg regenerációjához szükséges nedves környezet biztosításán túl intenzív segítséget nyújt a pattanások elmulasztásában.

Olyan tökéletesen illeszkedik a bőrre, hogy szinte alig észrevehető és olyan kényelmes, hogy egészen meg is feledkezhetsz róla. Az áttetsző tapasz tökéletesen illik bármilyen bőrtónushoz, diszkréten fedi, védi és kezeli a pattanásokat. Ovális formája még jobb tapadást garantál.

Használat: Tisztítsd meg a bőrt és szárítsd meg. Ragaszd rá a pattanásra a tapaszt, majd leghamarabb 6, legkésőbb 24 óra elteltével távolítsd el.

Összetevők

Cellulose Gum, Hydrogenated Poly(C6-20 Olefin), Polyisobutene, Styrene/Isoprene Copolymer, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.