Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Elyn's Lab Sunsqueen SPF 50 Invisible Aqua Fényvédő Arckrém 40 ml
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Elyn's Lab Sunsqueen SPF 50 Invisible Aqua Fényvédő Arckrém 40 ml

3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ELYN'S LAB
Ultrakönnyű, láthatatlan, kényelmes: megérkezett az Elyn’s Lab SPF 50-es, széles spektrumú védelmet nyújtó fényvédője!
  • Újgenerációs UV-filtereket tartalmaz
  • Magas, SPF 50-es UVB-védelmet nyújt
  • UVA-védelme magasabb az EU ajánlásánál (Boots Star Rating alapján: 5/3)
  • A koreai fényvédőkre jellemző, kényelmes érzettel terül a bőrön
  • Zabkivonattal, E-vitaminnal, adenozinnal és béta-glukánnal járul hozzá a bőr szépségéhez
  • Nem tartalmaz oktokrilént, niacinamidot, parfümöt és alcohol denatot
  • Nem hagy maga után fehér réteget
  • Egészséges bőrfénye van
  • Normál, száraz, kombinált bőrre ideális lehet
  • Nem ragad, gyorsan beszívódik
  • Sminkalapként is alkalmas
Egységár: 99,75 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 100
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Milyen szűrőkkel véd?

Ethylhexyl Triazone (Uvinul T 150): Az Uvinul T 150 egy kivételesen hatékony UVB-szűrő, amelyet az egyik legjobb UV-filterként tartanak számon. Kivételes UVB-védelmi tulajdonságai mellett kiemelkedően magas abszorpciós kapacitással rendelkezik, így kis mennyiségben is jelentős védelmet nyújt. Ezenkívül rendkívül fotostabil, ami azt jelenti, hogy nem bomlik le könnyen a napfény hatására, így hosszabb ideig biztosítja a bőr védelmét.

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Uvinul A Plus): Az Uvinul A Plus egy kiváló UVA-szűrő, amely különösen hatékony védelmet nyújt az UVA-sugárzás ellen - pontosabban a teljes UVA-tartományban biztosítja a védelmet.

Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Tinosorb M): Tinosorb M egy modern, széles spektrumú fényvédő összetevő, amely mind az UVA-, mind az UVB-sugárzás ellen hatékony védelmet biztosít. Ez a szűrő kombinálja a fizikai és kémiai fényvédők előnyeit, miközben minimalizálja azok hátrányait. A Tinosorb M nemcsak kiváló fotostabilitással rendelkezik, hanem gyengéd is a bőrhöz.

Drometrizole Trisiloxane: Drometrizole Trisiloxane egy innovatív fényvédő összetevő, amely széles spektrumú védelmet nyújt mind az UVA-, mind az UVB-sugárzás ellen. Hatékonyan szűri ki a káros UV-sugarakat, és kiemelkedően fotostabil. Ezenkívül könnyen kombinálható más fényvédő összetevőkkel, hogy még hatékonyabb védelmet nyújtson.

Ezek a különleges, bőrápoló összetevők kerültek még bele:

E-vitamin: Hatékony antioxidáns, mely hidratálja és táplálja a bőrt, valamint segít megőrizni annak rugalmasságát.

Avena Sativa (Oat) Kernel Extract: Antioxidánsokban gazdag zabkivonat, amely hidratálja a bőrt, valamint hozzájárul a bőr védelméhez.

Beta-Glucan: Segít erősíteni a bőr védelmi mechanizmusait, javítja a bőr textúráját, és csökkentheti a bőrérzékenységet.

Adenosine: Segít stimulálni a kollagén és elasztin termelését a bőrben.

Használata: Használd minden reggel arcápolási rutinod utolsó lépéseként, 15 perccel közvetlenül napozás előtt, vagy sminkelés előtt. Ügyelj rá, hogy a megtisztított arcbőrre, valamint a nyak területeire megfelelő mennyiségben vidd fel. Fontos tudnod, hogy a mennyiség csökkentése jelentősen csökkenti a fényvédő védelmi szintjét. Napozás közben, fürdés, izzadás, vagy törölközés esetén fordíts különös figyelmet a készítmény újraapplikálására.

Figyelmeztetés: Szobahőmérsékleten, fénytől védett helyen tárolandó. Szembe ne kerüljön! Szembe kerülés esetén alaposan öblítsd ki vízzel. Külsőleges használatra. A túlzott napozás veszélyes. Akkor sem ajánlott sokat a napon tartózkodni, ha használsz fényvédőt. Csecsemők és gyermekek bőrére nem ajánlott a termék használata. Az első használat előtt végezz érzékenységi tesztet.

Figyelem! Az Elyn’s Lab kozmetikumok nem tekinthetők gyógyhatású készítményeknek. Súlyos betegség/panasz esetén kérlek, fordulj bőrgyógyászhoz.

Összetevők

INGREDIENTS: AQUA, DIBUTYL ADIPATE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, CAPRYLYL METHICONE, 1,2-HEXANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, BEHENYL ALCOHOL, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, DECYL GLUCOSIDE, TROMETHAMINE, GLYCERIN, METHYLPROPANEDIOL, CARBOMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ADENOSINE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, CYNARA SCOLYMUS (ARTICHOKE) LEAF EXTRACT, POLYQUATERNIUM-51, CAMELLIA SINENSIS LEAF WATER, BETA-GLUCAN, HYDROGENATED LECITHIN, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.