Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Escada: egy feledhetetlen nyár illata

Escada: egy feledhetetlen nyár illata

Vidámság, szabadság, barátság: az egyszeri és megismételhetetlen nyarad emlékei. Az esték szenvedélye, a nappalok frissessége. Mindezt megkaphatod most egy üvegben az Ecada Flor del Sol Limited Edition illatától. Mert most erre az élményre, ezekre az érzésekre van szükséged.

Idén a forró szezonban az új Escada Flor del Sol Limited Edition a nyaralást, a szabadságot és barátságot ünnepli. Nőies és rabul ejtő illat, amely egy szempillantás alatt a szikrázóan napsütéses nyaralás hangulatát varázsolja eléd. Hunyd csak le a szemed, lélegezd be az illatot, és merülj el egy egzotikus és vidám mexikói utazás csodás emlékeiben!

Az Escada divatcéget egy házaspár, Margaretha és Wolfgang Ley alapította 1978-ban. Az aktív nőknek kreált parfümjeiket 1990-ben kezdték el gyártani. Az Escada mára népszerű, nemzetközi luxusmárkává vált, és minden évben különleges, vibráló illatú, limitált kiadású parfümökkel jelentkezik.

A gyümölcsös-virágos illatot valóban egy csajos mexikói út ötlete ihlette. Mexikó, az egzotikus ország, az álomnyaralások méltó helyszíne. Legendás hely, és a tévhitekkel ellentétben még észak-amerikai állam, amelyet nyugatról a Csendes-óceán határol, keletről pedig a hatalmas Mexikói-öböl és az azúrkéken ragyogó Karib-tenger. Konyhája éppen olyan harsogóan színes, mint maga az ország szépséges növényeivel, titokzatos és változatos tájaival, vagy a hagyományos házak lila, tűzvörös, napsárga és égszínkék festésükkel.

Ezen a különleges utazáson a pálmafákkal övezett medence szélén a lányok koktélt szürcsölnek, táncolnak, álmodoznak, és együtt élnek át egész életükre szóló pillanatokat. A lángoló szív tetoválás örök emlékként idézi meg a közös élményt. A levegőt a dália, Mexikó ikonikus nemzeti virágának a finom illata tölti meg: olyan aroma, amit sosem felejtenek el.

Az Escada Flor del Sol Limited Edition nőcis és csábító parfüm, a nyaralások hangulatát idézi fel az üde tequila sunrise akkordnak köszönhetően, amely a nőies, élénk és illatos nemes dáliavirág szívjegybe tűnik át. A szantálfa érzéki és időtlen alapjegye a varázslatos illatnak, amely Honorine Blanc és Nathalie Lorson mesterparfümőrök közös kreációja.

Az illatot feminin kisugárzású, piros színátmenetes üveg rejti. A kirobbanóan tarka Mexikó világát felelevenítő vidám minták díszítik a kartondobozt, amelynek árnyalatait ámulatba ejtő növények ihlették: dália, virágok és kaktusz. A lángoló szív az emblematikus szív szimbólum modern változata, és egyben kikacsintás, hiszen a szív az Escada Divatház jelképe.

Az Escada Flor del Sol Limited Edition üzenete inspiráló: ideje felhívni a barátnőket, hátra hagyni mindent, és elutazni egy egzotikus helyre, Mexikóba, és együtt ünnepelni a barátságot és a közösen megélt új kalandokat. Csak itthon ne felejtsétek a parfümötöket!

Tartalomhoz tartozó címkék: parfüm