Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Fekkai Apple Cider TripleCleanse Base Kit
29.980 Ft
20.087 Ft (15.816 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Fekkai Apple Cider TripleCleanse Base Kit

29.980 Ft
20.087 Ft (15.816 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Márka: FEKKAI

A világhírű fodrász, Frédéric Fekkai családi receptje által ihletett Apple Cider Detox termékcsaládja a rajongók kedvenc összetevője, az almaecet visszatérését üdvözli egy frissen újragondolt, három lépésből álló tisztító és tápláló rendszerben, amely tiszta, fenntartható forrásból származó összetevőket tartalmaz. Mindegyik hozzáadható a szokásos hajápolási rutinodhoz a tisztítás fokozása érdekében, vagy együtt használható teljes rendszerként a fejbőr és a haj teljes méregtelenítéséhez. A felhasználók 90%-a azt mondta, hogy a haja puha és fényes volt az Apple Cider Vinegar Detox Scrub, Sampon és Rinse rendszer használata után.

Egységár: 20.086,60 Ft/szett
Szerezhető hűségpontok: 503
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Almaecettel méregtelenít, miközben segíti az alapvető vitaminok pótlását, valamint az ökotanúsítvánnyal rendelkező aminosavban gazdag gyömbérkivonatot tartalmaz, mely serkentő és hámlasztó hatású, a család minden terméke helyreállít és élénkít, miközben megszünteti a terméklerakódásokat és a szennyeződések felhalmozódását.

„Almaecetünket és ökotanúsított gyömbérkivonatunkat szigorú irányelvek betartásával állítjuk elő, hogy minimalizáljuk a bolygónkra gyakorolt ​​negatív hatásokat az elsivatagosodás, a biodiverzitás csökkenése, az éghajlatváltozás és a fenntartható vízellátás tekintetében. Az Apple Cider Detox kollekció tiszta összetevőket használ, amelyek biztonságosak a festett, kémiailag kezelt és keratinnal kezelt haj számára.”

Tartalma:

  • Fekkai Apple Cider TripleCleanse Sampon 250 ml
  • Fekkai Apple Cider TripleCleanse Rinse Kondícionáló 250 ml

Használata:

  1. Alaposan nedvesítsd be a hajad, majd vigyél fel egy kis mennyiséget a samponból a fejbőrre a fej oldalainál, a hajkoronánál és a tarkónál. Masszírozd be, majd jól öblítsd ki! Ismételd meg a folyamatot.
  2. Hajmosás után vigyél fel egy nyomást a Rinse kondícionálóból közvetlenül a hajtövektől a hajvégekig, és masszírozd be a hajba. Hagyd hatni 1-2 percig, majd öblítsd ki.
  3. Ha száraz, vagy festett a hajad, folytasd hajmaszkkal vagy kondícionálóval.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.