Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FURLA parfümkollekció: 5 illat, 5 karakter

FURLA parfümkollekció: 5 illat, 5 karakter

 

Megérkezett a tavasz és vele együtt egy fantasztikus új márka is a Lovebrands virtuális polcaira, méghozzá a FURLA parfümkollekciója!

A FURLA olasz divatmárka táskáit már biztosan mindenki ismeri, most vessünk egy pillantást az illatkollekciójára is!

Minden nő egyedi, minden nőnek megvannak a maga jellemzői és személyisége. A FURLA új illatai öt személyiséget testesítenek meg olyan illatanyagok segítségével, melyek a tagadhatatlan feminim jegyeket testesítik meg. Mindegyikben felfedezhetők különböző virágos és gyümölcsös jegyek, melyek frissességükkel azonnal megragadják a figyelmet és elegáns kiegészítőként ékesítik viselőjüket.

Az illatok nevei mind egy női tulajdonságot jelentenek, így minden nő megtalálhatja a számára megfelelő karaktert is bennük:

Magnifica:

Ez az illat magáért beszél, árad belőle az intenzív nőiesség. A mandarin, kék levendula és a zamatos barack vidám áradata, érzékien egymásba fonódik a becses rózsa, jázmin szirmok és a gyöngyvirág illatával. Az vanília orchidea és a száraz borostyán minden érzékiségével átöleli a hosszantartó nyomot hagyó szantálfa és az élénk pézsma illatát. Egy igazán elragadó, csábító és elegáns gyümölcsös-virágos-pézsma illat.

 

 

Romantica:

A Romantica egy játékos, kifinomultan nőies kreáció, mely a legelegánsabb kiegészítőként viselendő. A bazsarózsa finomságából eredő, kifinomult nőiesség, egy kis modern csavarral. Száradás után bársonyos érzetet kelt, miközben a vanília hipnotizáló jegyei megkötik a krémes szantálfát és a merész pacsulit egy váratlan összefonódással. A tökéletes romantikus, gyümölcsös-virágos illat.

 

 

Preziosa:

A kollekció Preziosa illata, egy elegáns, virágos-orientális parfüm, mely a fényűző báj nyelvén szólít meg Téged. A rózsaszín bors, sáfránnyal ékesítve ragadja meg a figyelmet. Ezt az illatot a színes szívjegye teszi különlegessé, a kifinomult rózsa és az illatos muskátli erejével. A vanília és a bőr együttese, éteri eleganciával ajándékozza meg a kompozíciót.

 

 

Irresistible:

Ez az illat nagyon gyengéd és összetett, megfoghatatlan és mámorító, az igazi modern nőknek. A földöntúli szépsége ennek az illatnak, egy illatos virágcsokorból ered, ahol a finom fehér kamélia összeolvad a tubarózsa elragadó oldalával. Egy magával ragadó kompozíció, a liliom vizes jegyeivel és játékos narancsvirággal.

 

 

Favolosa:

Végül a parfümkollekció utolsó illata, mely olyan nőknek lett tervezve, akik bűbájjal és vidámsággal élik az életüket. Az illatban rejlő grapefruit és zöld mandarin modern, pezsgő jegyeivel, megragadja a figyelmet. Az érzéki virágokkal teli szívjegyében pedig a magnólia finomsága keveredik a bazsarózsa nemességével. Az elragadó fehér pézsma és az orcanox együtt fokozza a parfüm felejthetetlenségét.

 

 

Hozzád melyik illik a legjobban az 5 illat közül?

 

Tartalomhoz tartozó címkék: parfüm tavasz