Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Spray, Nagyon magas védelem, világos, érzékeny bőrre, SPF 50+, 150ml
5.999 Ft
4.799 Ft (3.779 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Spray, Nagyon magas védelem, világos, érzékeny bőrre, SPF 50+, 150ml

5.999 Ft
4.799 Ft (3.779 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: GARNIER
A Sensitive Advanced spray megbízhatóan védi az érzékeny bőrt, gyorsan felszívódik és vízálló. Testre és arcra is használható.
Egységár: 31,99 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 120
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Sensitive Advanced spray megbízhatóan védi az érzékeny bőrt, gyorsan felszívódik és vízálló. Testre és arcra is használható. Optimális tolerancia az allergia kockázatának csökkentéséért. Illatmentes, bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt.A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Ne tartózkodjon túlzottan hosszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet. A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. A napon viseljen bőrét takaró ruházatot, kalapot, napszemüveget. A legerősebb napsütéses időszakokban kerülje a napozást. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki. Kerülje a textilekkel való érintkezést a foltok elkerüléséért. Ne fújja közvetlenül az arcra. Felvitelhez fújja a tenyerére. Használat előtt jól felrázandó.

Összetevők

AQUA / WATER, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALCOHOL DENAT., BUT YL METHOX YDIBENZOYLMETHANE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ISOPROPYL PALMITATE, DIISOPROPYL ADIPATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, DICAPRYLYL ETHER, TOCOPHEROL, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM BENZOATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, TRIETHANOLAMINE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CERAMIDE NP, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE. (F.I.L . Z70015245/1).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.