Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Garnier Skin Naturals ragyogást adó éjszakai szérum C-vitaminnal, 30ml
4.499 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Garnier Skin Naturals ragyogást adó éjszakai szérum C-vitaminnal, 30ml

4.499 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: GARNIER
A Garnier Skin Naturals ragyogást adó éjszakai szérum C-vitaminnal minden bőrtípusra megfelelő, elsősorban fáradt, fakó bőrre.
Egységár: 149,97 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 113
Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron

Leírás

A Garnier Skin Naturals ragyogást adó éjszakai szérum C-vitaminnal minden bőrtípusra megfelelő, elsősorban fáradt, fakó bőrre. A tiszta C-vitamin egy természetes eredetű, erős hatóanyag, a tiszta formájában küzd a fakóság ellen, és az éjszaka folyamán fokozza a ragyogást. A hialuronsav egy jól ismert hatóanyag, amely segít intenzíven hidratálni és simítani a bőrt, és saját súlyának akár 1000-szeresét is képes megtartani vízből. Vigyél fel 3-4 cseppet a megtisztított arcra és nyakra minden este. Reggel, bőrápolási rutin előtt is alkalmazható. Ez a vízbázisú szérum magas koncentrációban tartalmaz természetes eredetű tiszta C-vitamint; és szilikon nélkül készült, így a bőr enyhén „ragadós” érzetű lehet néhány másodperccel a felvitel után. Használj utána hidratáló krémet a kellemes bőrérzetért. Amennyiben szembe jut, azonnal öblítsd ki bő vízzel.

Összetevők

967605 24 - ingredients: aqua / water, Ascorbic acid, Pentylene glycol, Glycerin, Sodium hydroxide, Hydroxyacetophenone, Salicylic acid, Caprylyl glycol, Caprylyl/capryl glucoside, Polyquaternium-67, Adenosine, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Sodium hyaluronate, Linalool, Limonene, Geraniol, Parfum / fragrance (f.i.l. z70023465/1).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.