Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Summer Sale 07. 09-12. - 20% kedvezmény és ingyenes kiszállítás - kuponkód: SUMMERSALE20

HUGO BOSS: Az elegancia és a siker illatai

HUGO BOSS: Az elegancia és a siker illatai

 

Hugo Boss. A név hallatán a siker, a magabiztosság és céltudatosság szavak jutnak eszünkbe, és egy elegáns öltönyt viselő üzletember képe jelenik meg előttünk.

A közel egy évszázados múltra visszatekintő márka azonban nem csupán az igényes férfiaknak kínál prémium minőségű termékeket, hanem a kifinomult hölgyeket is megszólítja letisztult vonalvezetésével, részletekig terjedő precizitásával, kifogástalan minőségével. Legyen szó ruházati termékről, vagy parfümről, a Hugo Boss márka mellett döntők magabiztossággal fűszerezett nívót és egyfajta életstílust kapnak. A világ vezető divatházainak egyike, melyen belül a parfüm üzletág mára olyan naggyá nőtte ki magát, hogy nem tudunk olyan alkalmat mondani, amelyre ne találná bárki meg a tökéletes Hugo Boss illatot.

BOSS BOTTLED

Elegáns öltöny, remekül szabott ing, stílusos kiegészítők és a Boss Bottled. A XXI. századi férfi illata, mely kivételes eleganciát és sikert sugároz friss, fás-fűszeres, karakteres jegyeivel. Az 1998-ban bevezetett érzéki parfüm a mai napig töretlen népszerűségnek örvend, valódi bestseller az urak körében. A mindennapi üzleti élet elengedhetetlen kelléke. Időtlen, mégis modern és klasszikus.

BOSS THE SCENT

A The Scent egy lehengerlő illatpár, melyet a csábítás kalandja inspirált. A The Scent for Her elegáns, mégis lassan kibontakozó bájt áraszt magából. Az ellenállhatatlanul csábító, kifinomult női illat a mézédes barack, törékeny frézia és pörkölt kakaóbab keverékeke. A The Scent for Him egy vonzó, férfias illat, mely a pikáns gyömbér, egzotikus maninka gyümölcs és bőrös jegyek keverékével csábítja el érzékeinket. A BOSS férfi és a BOSS nő ezzel a felejthetetlen illatélménnyel kerül még közelebb egymáshoz, miközben felfedezik az illatok csábító részleteit.

BOSS ALIVE

A márka legújabb pillére, a BOSS ALIVE, amely az elkötelezett nőket szólítja meg, akik újra definiálják a siker fogalmát. Az új illat kampányában egyensúlyban van a sorsát irányítani képes, céltudatos nő imázsa a felszabadult, érzéseit gondtalanul megélő nő stílusával. Négy tehetség - Emma Roberts, Bruna Marquezine, Laura Harrier és Chloe Bennet - vesz részt a BOSS ALIVE kampányban, amelyben mindannyian saját perspektívájukból, egyéni tapasztalataik alapján adnak választ a „Mitől érzed, hogy élsz?” kérdésre.

Te elgondolkodtál már azon, mitől érzed azt a mindennapok során, hogy élsz?

Akár a magánéletben, akár az üzleti életben vagyunk jelen, a Hugo Boss biztosítja a kifinomultságot, a magabiztosságot és az eleganciát.

Találd meg a hozzád leginkább illő siker illatot!