Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Lancaster Sun Perfect ragyogást fokozó fényvédő krém SPF50 50ml
22.290 Ft
17.832 Ft (14.041 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Lancaster Sun Perfect ragyogást fokozó fényvédő krém SPF50 50ml

22.290 Ft
17.832 Ft (14.041 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: LANCASTER
Fényvédelem és bőrápolás egyben! A Lancaster bemutatja a Sun Perfect ragyogást fokozó fényvédő krémet, amely a napozás okozta ráncokat és pigmentfoltokat célozza meg, miközben segít visszanyerni a bőr természetes ragyogását.

A termék használata előtt kis bőrfelületen végezz folttesztet! Ha érzékeny vagy valamelyik összetevőre, ne használd a terméket! 
Egységár: 356,64 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 446
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

UV védelem + öregedésgátlás: Jól hangzik, ugye? A Lancaster Sun Perfect fényvédő kréme a napozás okozta ráncok és pigmentfoltok kialakulásának csökkentését célozza meg, miközben teljeskörű fényvédelmet biztosít és segít visszanyerni a bőr természetes ragyogását.

A Lancaster Sun Perfect termékeit olyan nőknek fejlesztette ki, akik nem hajlandóak kompromisszumokra a barnaságuk és bőrük fiatalságát illetően. Annak érdekében, hogy az érzékeny bőrnek is ragyogó fényt biztosítson, a Lancaster a foltok és az öregedés megjelenése mögött álló mechanizmust célozza meg, olyan formulákkal, amelyek kombinálják a leghatékonyabb napvédelmet a legmagasabb teljesítményű öregedésgátló bőrápolással. A bőr – védve a nap káros hatásaitól és az öregedés jeleitől – sugárzó és egyenletes bronz színben pompázik.

Használat: Napozás előtt gazdagon vidd fel a krémet arcbőrödre és dekoltázsodra! A megfelelő fényvédelem érdekében gyakran és gazdagon kend be bőröd, különösen vízben tartózkodás, törölközés vagy izzadás esetén! Még a megfelelő fényvédelem mellett se tartózkodj túl sokáig a napon, mert a túlzásba vitt napozás komoly egészségügyi veszélyt jelent!

Összetevők

AQUA/WATER/EAU, DIISOPROPYL SEBACATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALCOHOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, ISOAMYL p-METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, PROPANEDIOL, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, SILICA, DECYL COCOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE SE, XANTHAN GUM, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SODIUM BENZOATE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL, CITRONELLOL, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, BIFIDA FERMENT LYSATE, PROPYLENE GLYCOL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, CITRUS RETICULATA (TANGERINE) PEEL EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROLYZED SOY FLOUR, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, BUDDLEJA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZYL BENZOATE, TIN OXIDE, LIMONENE, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, FARNESOL, CITRAL, CARBOMER, ACETIC ACID, LACTIC ACID, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MICA (CI 77019)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.