Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Illatos Csomag - júniusban minden rendelés illatosan és meglepetés kedvezménnyel érkezik!

POLICE

Police – Lépj ki a komfortzónádból!

Az 1980-ban alapított, világhíres divatmárka, erős, karakteres és vad stílussal, ami egy életmódot is képvisel egyben.

Erős és vonzó személyiségek számára, akik az eredetiséget keresik.

A márka illatai a divat-kiegészítőkkel összhangban a kozmopolita, trendi és nonkonformista fogyasztóknak készültek.

A stílusát az illatok koncepciója és designja is tökéletesen tükrözi.

Rendezés:
Nézet:
Az aromás-fás illatcsaládba tartozó POLICE CONTEMPORARY tökéletes választás a mindennapok eleganciájához, egy társ a napi kihívások teljesítésében minden modern férfi számára.
Raktáron
7.490 Ft 4.990 Ft
A florientális POLICE DARK WOMAN kifinomult és titokzatos. Tökéletes estére és éjszakára, a kaland, a felfedezés és a csábítás érzésével élve, mivel a legjobb dolgok sötétedés után történnek.
Raktáron
7.490 Ft 4.990 Ft
A POLICE FORBIDDEN egy elszánt, merész és szenvedélyes illat. Fűszeres-gourmand illata egyszerre elegáns és kiszámíthatatlan. Egy olyan illat, amely nem fél attól, hogy szakítson a sémákkal. Szeret bátor, szokatlan és újszerű lenni, hajszolja a tiltott játékokat.
Raktáron
8.590 Ft 3.790 Ft
A POLICE FROZEN egy energizáló, fás jegyekkel gazdagított illat ami a férfias kisugárzást és erőt képviseli.
Raktáron
7.490 Ft 4.590 Ft
Az elegáns és egyedi POLICE Icon parfüm fás-ámbrás illata az erős személyiségű férfiak számára kitűnő választás lehet. Egy emlékezetes és ikonikus illat a kontrasztok játékával.
Raktáron
9.590 Ft 3.990 Ft -tól
A POLICE LEGENDARY SCENT for Man aromás-fougere illatával a határozott és modern férfiak csábító eszköze.
Raktáron
8.590 Ft 3.590 Ft -tól
A florientális-gyümölcsös POLICE LEGENDARY SCENT illat az erős és határozott nők csábító illata.
Raktáron
8.590 Ft 3.590 Ft -tól
A POLICE ORIGINAL egy aromás illat mely a modern és magabiztos férfiaknak készült.
Raktáron
7.490 Ft 4.590 Ft
A virágos-gyümölcsös POLICE PASSION az egyediséget és a szenvedélyt testesíti meg egy friss és fiatalos illatban az igazán tüzes nők számára.
Raktáron
7.490 Ft 4.990 Ft
A fougere, fás, fűszeres POLICE SCHOCK IN SCENT provokatív illata a bátor és elszánt férfiaknak szól. Ezek az illatok azoknak szólnak akik szeretnek a reflektorfényben lenni, erősek és elszántak.
Raktáron
8.590 Ft 3.590 Ft -tól
A florientális, gurmand POLICE SCHOCK IN SCENT provokatív illata a bátor és elszánt nőknek szól. Féktelen, egyedi és vagány.
Raktáron
8.590 Ft 3.590 Ft -tól
A POLICE SPORT egy orientális illat azoknak a férfiaknak, aki mindig szeretik a legjobb formájukat hozni.
Raktáron
7.490 Ft 5.490 Ft
A fougere-aromás illatcsaládba tartozó POLICE THE SINNER egy igazán erős, provokatív parfüm, amely tökéletesen illik az ellenálhatatlanul férfias és energikus férfiakhoz.
Raktáron
8.890 Ft 4.990 Ft
A fougere illatcsaládba tartozó, aromás, zöld gyümölcsös, ámbrás illatkompozíciójú POLICE TO BE (OR NOT TO BE), meghatározó illatával segít igazi személyisággé válni. Az erős, karakteres férfiak számára.
Raktáron
8.190 Ft 3.590 Ft -tól
A fougere illatcsaládba tartozó, aromás, zöld gyümölcsös, ámbrás illatkompozíciójú POLICE TO BE (OR NOT TO BE), meghatározó illatával segít igazi személyisággé válni. Az erős, karakteres férfiak számára. Intenzív testpermet egész napra.
Raktáron
3.590 Ft 2.490 Ft
Egy aromatikus illat minden rossz fiúnak.
Raktáron
8.190 Ft 3.590 Ft -tól
A fás-fougere illatú POLICE TO BE Camouflage egy trendi, karakteres illat, az egyedi férfiak számára. A parfüm mély férfias benyomást kelt, diszkréten vonzza a környezetében lévő hölgyek figyelmét.
Raktáron
8.190 Ft 3.590 Ft -tól
A POLICE TO BE Exotic Jungle for Man olyan merész és érzéki, mint viselője, a citrusos-fás-fűszeres illata maga a csábítás és erő jelképe.
Raktáron
8.190 Ft 3.990 Ft -tól
A POLICE TO BE Exotic Jungle For Woman olyan érzéki és merész, mint a viselője, florientális illatával sikerül a környezetét levenni a lábáról. Tökéletes választás azoknak a nők számára, akik szeretik túllépni a határaikat, szeretik a színeket, a mintákat, és nem félnek felvállalni a véleményüket, imádnak a figyelem középpontjában lenni.
Raktáron
8.190 Ft 3.990 Ft -tól
A virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozó POLICE TO BE Miss Beat parfüm a modern szellemiséget és szabaságot képviseli. Fiatalok körében nagy népszerűségnek örvend.
Raktáron
8.190 Ft 3.590 Ft -tól