Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Physicians Formula Mineral Wear Diamond Glow Lip Plumper 'Champagne Cushion Cut' Szájfény
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Physicians Formula Mineral Wear Diamond Glow Lip Plumper 'Champagne Cushion Cut' Szájfény

SZÍN
NUDE
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Pumpáld fel az ajkaid, amíg úgy ragyog, mint egy gyémánt! Ez a Diamond Lip Plumper több, mint egy szájfény: ez egy ultra-hidratáló hibrid szájfényszérum plumper, amely táplálja az ajkakat, miközben dúsít, így azok teltebbnek és rugalmasabbnak tűnnek. Valódi Lustrous Diamond Dusttal keverve ez a kincset érő szájfény egyetlen húzással drágakőszerű ragyogást biztosít, hogy a mosoly még értékesebb legyen.

Márka: PHYSICIANS FORMULA
Szerezhető hűségpontok: 125
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

  • Ultra-hidratáló: Ez az ajakfeltöltő nemcsak segít, hogy az ajkak teltebbnek tűnjenek, hanem hidratál és kondicionál is az egészségesebbnek tűnő és érző ajkakért.
  • Gyönyörű ragyogás: Ajkai simábbnak tűnnek és gyémántként csillognak a valódi Lustrous Diamond Dust hozzáadásával!
  • Mineral Wear: A Mineral Wear kollekcióban található sminkek és kozmetikumok talkummentesek és extra légáteresztőek, így tökéletesen megfelelnek azoknak, akik gyakran küzdenek különböző bőrproblémákkal. A termékcsalád számos terméke extra UV-védelemmel is rendelkezik.
  • Érzékeny bőrre készült: A Physicians Formula sminkeket kifejezetten az Ön bőrének egészségét és kényelmét szem előtt tartva állították össze. Ezért olyan kiváló minőségű összetevőket használunk, amelyeknek köszönhetően belülről kifelé gyönyörűen nézel ki és érzed magad.
  • Kegyetlenségtől mentes: Minden Physicians Formula alapozó, szemsmink, rúzs és egyéb kozmetikum mindig kegyetlenségmentes, és soha nem tesztelik állatokon.

Összetevők

Polybutene, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Diamond Powder, Octyldodecanol, Menthol, Hexyldecanol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Octinoxate, Polymethylsilsesquioxane, Quaternium-90 Bentonite, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Tribehenin, Ethyl Vanillin, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ethyl Menthane Carboxamide, Methyl Nicotinate, Propylene Carbonate, Sorbitan Isostearate, Bisabolol, Cetylhydroxyproline Palmitamide, Stearic Acid, Butylene Glycol, Tin Oxide, Caffeine, Niacin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Lauroyl Lysine, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-1, Bht, Calcium Aluminum Borosilicate. May Contain/Peut Contenir: Blue 1 Lake (Ci 42090), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Mica, Red 7 Lake (Ci 15850), Red 28 Lake (Ci 45410), Titanium Dioxide (Ci 77891). [2006.1.1]

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.