Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Revox B77 JUST Antioxidáns szérum SPF30+, 30ml
3.799 Ft
3.229 Ft (2.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Revox B77 JUST Antioxidáns szérum SPF30+, 30ml

3.799 Ft
3.229 Ft (2.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX
Ragyogásfokozó és feszesítő megoldás az arcra és a nyakra. A szérum nemcsak védi a bőrt a környezeti ártalmakkal és szennyeződésekkel szemben, de vissza is állítja annak természetes ragyogását és finom textúráját. Mélyen táplálja a bőrt, miközben harcol a finom vonalak és ráncok kialakulásáért. A formula E-vitaminnal dúsított, így segít csökkenteni a bőrkárosodást, a termékben található fényvéfő faktor pedig védelmet nyújt az UV-sugarak ellen.
Egységár: 107,64 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 81
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A JUST Antioxidáns szérum SPF30+ egy ragyogásfokozó és feszesítő megoldás az arcra és a nyakra. A káros környezeti tényezők hiperpigmentációt és idő előtti bőröregedést eredményeznek.

A szérum nemcsak védi a bőrt a környezeti ártalmakkal és szennyeződésekkel szemben, de vissza is állítja annak természetes ragyogását és finom textúráját. Mélyen táplálja a bőrt, miközben harcol a finom vonalak és ráncok kialakulásáért felelős szabad gyökök ellen.

A formula E-vitaminnal dúsított, melynek erős antioxidáns hatása van, így segít csökkenteni a bőrkárosodást. A termékben található fényvéfő faktor védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen, így hosszú távon is megőrzi bőrünk egészségét.

Használati útmutató: Reggel alkalmazz 4-5 cseppet a szérumból az arcra és a nyakra, kerülve a szem környékét! A felhasznált mennyiség arányos a védelem szintjével. Használhatod a szérumot más fényvédő termék vagy smink felvitele előtt is.

Összetevők

C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Vitamin E Acetate / Tocopheryl Acetate, Fragrance / Parfum, Butylated Hydroxytoluene / BHT.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.