Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
TIGI Bed Head Curl Amplifier Hajformázó 113ml
6.490 Ft
4.543 Ft (3.577 Ft + ÁFA)
Menny.:db

TIGI Bed Head Curl Amplifier Hajformázó 113ml

6.490 Ft
4.543 Ft (3.577 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: TIGI
Formázó krém a természetesen göndör fürtök kihangsúlyozására!
Egységár: 40,20 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 114
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A kedvenc TIGI Catwalk Curls Rock Amplifier terméked most a Bed Head termékcsalád része lett! Egy erőteljes göndörítő, formázó krém, szakemberek által tervezve és használva. A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges! Emeld ki és erősítsd meg göndör fürtjeidet a Bed Head Curls Rock Amplifier krémmel!

Ez a göndörítő krém hosszan tartó hatást biztosít a természetesen göndör hajnak, amellett, hogy megvédi a szöszösödéstől, párától és a szálló hajszálaktól. Hidratálja, kondicionálja a göndör tincseket, így fényessé és egészségessé téve azokat. A hihetetlenül göndör fürtökért! Nagyszerű hullámos és göndör hajra!

Használat: Vigyük fel törölköző-száraz hajra a hajtövektől a hajvégekig. Csavarjuk hajunkat tincsenként az ujjunkkal, vagy gyűrjük kezünkkel, hogy kiemeljük a hullámokat és a göndör fürtöket. Hagyjuk hajunkat megszáradni, vagy diffúzorral szárítsuk meg.

  • Könnyű tartást és kondicionáltságot biztosító hatóanyagok - segítik a haj kondicionálását, miközben felerősítik a hullámokat és göndörséget és megelőzik a szöszösödést.
  • Intenzív hidratáló keverék - belülről hidratálja a hajat minden egyes göndör tincsben.
  • Pro B5-Vitamin - megnöveli a haj testességét és rugalmasságát a tökéletes kinézetért.
  • Styleze - a hosszan tartó, erős göndörségért, még párás időben is!
  • Jojoba olaj - antioxidánsokban és E-Vitaminban gazdag.
  • Varázslatos nyári, gyümölcsös illat.
  • Kiszerelés: 113ml

Összetevők

WATER (AQUA/EAU), DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, PHENYL TRIMETHICONE, PROPYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM), PEG-8 METHICONE, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, POLYSORBATE 80, SORBITAN OLEATE, PEG-4DILAURATE, PEG-4 LAURATE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, PEG-4, SODIUM PCA, DIMETHICONE PEG-8 MEADOWFOAMATE, PANTHENOL, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, AMYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163), MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). Bed Head by TIGI are committed to delivering you the best products for creating freakin’ awesome hair. We may change our formulations from time to time to improve our range. Always check the packaging before use.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.