Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
TIGI Bed Head Serial Blonde Kondícionáló 400ml
5.990 Ft
4.193 Ft (3.302 Ft + ÁFA)
Menny.:db

TIGI Bed Head Serial Blonde Kondícionáló 400ml

5.990 Ft
4.193 Ft (3.302 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: TIGI
Színvédő és ápoló hatás sérült természetes és festett szőkehajra!
Egységár: 10,48 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 105
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Színerősítő formula, szakemberek által tervezve és használva. A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges! Ha szeretted a Bed Head Dumb Blonde sampont, imádni fogod a Serial Blonde-ot! A Bed Head színápoló termékei Színvédő Technológiával lettek megalkotva, hogy ápolják és újjáélesszék a vegykezelt hajat, amellett, hogy erősítik a szín ragyogását.

A Bed Head Serial Blonde Kondicionáló segít visszaállítani a festett szőke hajat brilliáns, legjobb állapotába. Segít újjáépíteni a sérült hajszerkezetet, erősíteni a szőke színt és meggátolni a szöszösödést és a szálló hajszálakat. Emellett hidratál, puhít és kondicionál. Az egészséges és erős szőke hajért! Nagyszerű természetes és festett szőke hajra egyaránt.

Használat: Vigyük fel a kondicionálót nedves hajra a hajhossz közepétől a hajvégekig, hagyjuk hatni 3-5 percig, majd öblítsük le. Maszkként is használható: hagyjuk hatni 5-10 percig. A tökéletes eredményért használjuk a Serial Blonde Sampon után.

  • Dimethicone - védi és kondicionálja a hajat, így az egészségessé és erőssé válik.
  • Kondicionáló komplex - hidratál, puhít, kondicionál. Antistatikus hatóanyag - megakadályozza a szöszösödést és a szálló hajszálakat.
  • Aminosavak - az erős haj protein építőelemei.
  • Protein keverék - megerősíti és strukturálja a haj proteinjeit.
  • Egzotikus trópusi illat.
  • Kiszerelés: 400ml

Fenntarthatóság: a sampon és kondicionáló palackjaink 50%-a újrahasznosított műanyagból készült és minden hajápoló termék palackja és pumpája teljes mértékben újrahasznosítható és szelektív hulladékként gyűjthető.

Összetevők

WATER (AQUA/EAU), CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, LACTIC ACID, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM), DIMETHICONE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, ARGININE, LYSINE HCL, POLYURETHANE-39, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED MILK PROTEIN, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, AMODIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, PEG-7 PROPYLHEPTYL ETHER, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PHENYLPROPANOL, PROPANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, YELLOW 5 (CI 19140), YELLOW 6 (CI 15985) Bed Head by TIGI are committed to delivering you the best products for creating freakin’ awesome hair. We may change our formulations from time to time to improve our range. Always check the packaging before use.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.