Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
We are Paradoxx Moisture Hidratáló Hővédő Spray 100ml
15.990 Ft
7.995 Ft (6.295 Ft + ÁFA)
Menny.:db

We are Paradoxx Moisture Hidratáló Hővédő Spray 100ml

15.990 Ft
7.995 Ft (6.295 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: WE ARE PARADOXX

Terméktípus: Hővédő spray

Hajprobléma: Száraz, igénybevett haj

Ez a 99%-ban természetes, többfunkciós hajkezelés védelmet nyújt a hővel történő hajformázás ellen egészen 205°C-ig. Mindemellett javítja a kezelhetőséget, valamint védi és erősíti is a hajat. Könnyű és hidratáló is egyben. Csak permetezd a hajadra és érezhetően puhább lesz, segít kibontani és kisimítani a hibátlan formázásért. Javítja a hidratáltságot és küzd a göndörödés, szöszöszödés ellen. Lágyabb, erősebb és könnyebben kezelhető hajra számíthat már pár használat után.
Egységár: 79,95 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 200
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

  • 90%-ban műanyagmentes.
  • 99%-ban természetes.
  • Vegán.
  • BIOTECH.

205°C-ig véd a hőkárosodástól, és gyorsabb száradást biztosít. Az argán növeli a haj rugalmasságát és fényét. Erősíti és helyreállítja a hajat, a Pro B5 vitamin pedig kisimítja és helyreállítja a külső réteget, védő fedőréteget hagyva maga után. Az almaecet simábbá és könnyebben kiszedhetővé, fényesebbé, kevésbé göndörödővé, kevésbé töredezetté és hidratáltabbá teszi a hajat. A Tara Spinosa magába zárja a nedvességet, védve a hő okozta sérülésektől és a fodrosodástól.

Használati utasítás: Használat előtt jól rázza fel. Használjon annyit, amennyit szükséges nedves vagy törölközőszáraz hajon, hogy kondicionálja a hajat, megszelídítse a göndörödést, megkönnyítse a formázást, és megóvja a felmelegedett hajformázó eszközök által okozott hőkárosodástól. Vigye fel a frissen fésült hajra, a középső hosszúságra és hajvégekre összpontosítva. Ezután formázza tetszőlegesen.

Figyelmeztetés: Kerülje a termék szembe jutását. Ha mégis érintkezés történik, alaposan öblítse ki a szemet meleg vízzel. Tartsa távol gyermekektől.

Összetevők

Aqua*, Polyglyceryl-4 Caprate*, Polyglyceryl-6 Caprylate*, Glycerin*, Sodium Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Propylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Panthenol*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil*, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil*, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Acetum* (Vinegar) , Linalool*, Limonene*, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil*, Citronellol*, Geraniol*, Cocos Nucifera Oil*(**), Caesalpinia Spinosa (Tara) Fruit Extract*, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Sprout Extract*, Citral*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*(**), Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*(**). * = Natural/Naturally Derived ** = Organic

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.