Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Beauty Of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser Arctisztító 100ml
5.699 Ft
5.320 Ft (4.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Beauty Of Joseon Green Plum Refreshing Cleanser Arctisztító 100ml

5.699 Ft
5.320 Ft (4.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: BEAUTY OF JOSEON

A lemosó kiválasztása során meg kell találni az egyensúlyt az alapos tisztítás és a bőr barrierjének fenntartása között. A Beauty of Joseon Green Plum Refreshing arctisztító gyengéd, enyhén savas összetételével a szilvából és a mungóbabmagból származó növényi kivonatok erejét használja fel, hogy pontosan ezt érje el.

Használat előtt végezz folttesztet kis bőrfelületen! Ha irritációt tapasztalsz, ne használd a terméket. Egyéni érzékenység bármilyen terméknél előfordulhat.

Egységár: 53,20 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 134
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Használat:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű lemosót a nedves kezedre, és finoman masszírozd át az arcodat. Mosd le langyos vízzel. 

Hipoallergén, enyhén savas formula
Az egészséges bőr enyhén savas, mivel a verejték- és faggyúmirigyek savas összetevőket választanak ki. Ha ezek a savas összetevők csökkennek, a bőr védekezőképessége meggyengül, így a bőr könnyen érzékennyé válik. A Green Plum Refreshing Cleanser enyhén savas tisztító, amely segít megtisztítani az arcot anélkül, hogy károsítaná a természetes bőrbarriert.

Nedves gél formula
Nem szárítja ki a bőrt, és hidratált érzést biztosít a tisztítás után is.

Természetes Hanbang összetevők*
A szilva- és mungóbabkivonatok, amelyeket régóta használnak Hanbang összetevőként, segítenek a frissítő és hidratáló tisztításban.

*A hanbang (한방, ejtsd: hánbáng) jelentése: hagyományos gyógyászat, így tehát a hanbang szellemében készült készítmények a tradicionális koreai orvoslásban használt gyógynövényeket tartalmazzák. Ezek közé tartozik például a ginzeng vagy a lótuszgyökér is.  (Forrás)

Kulcsfontosságú összetevők:

Szilva víz 24%

A Donguibogam szerint a szilva savanyú és nem mérgező, és nem csak a lázat csökkenti és enyhíti a gyomorégést, hanem oltja a szomjat, és fiatalítja az izmokat és a pulzust. A szilva szerves savakban és vitaminokban gazdag, és régóta használják gyógynövény-összetevőként.
Felpuhítják a régi elhalt hámsejteket és hidratálják a bőrt.

Mungóbabmag kivonat 3%
A mungóbab hatékonyan hámlaszt, ezért a Joseon-dinasztia idején vörösbabbal, más babokkal és rizskorpával együtt őrölve arctisztítót készítettek belőle.
Ezenkívül a mungóbabban található szaponin segít hosszú ideig nedvesen tartani a bőrt, mivel elősegíti a nedvességképződést.

Milyen bőrtípusok használhatják?
Minden bőrtípusra alkalmas.

Használata után nem matt a végeredmény. Tovább kell öblítenem?
Az enyhén savas formula jellegéből adódóan nem biztosít matt érzetet a lúgos arctisztítókhoz képest.
Ennek oka, hogy nem károsítja a bőr természetes olaj- és nedvességegyensúlyát. Az enyhén savas lemosót az egészséges bőrbarrier fenntartása érdekében érdemes használni.

A sminket is eltávolítja?
Miután először olajalapú lemosóval távolítottad el a sminket, használd ezt a tisztítót másodlagos lemosóként.

Összetevők

Water, Prunus Mume Fruit Water, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Sodium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coconut Acid, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Isethionate, Citric Acid, Butylene Glycol, 1,2-hexanediol, Punica Granatum Extract, Clitoria Ternatea Flower Extract, Garcinia Mangostana Peel Extract, Propylene Glycol Laurate, Sodium Citrate, Disodium EDTA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.