Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Kozmetikai termékek a járvány idejére

Kozmetikai termékek a járvány idejére

Akkor is lehetőségünk van a szépségápolásra, ha hosszabb ideig otthon vagyunk. Igaz, hogy nem járunk kozmetikushoz, fodrászhoz, nem csináltatunk manikűrt, a sportolás is otthonra marad, de körülvehetjük magunkat olyan szépségápoló szerekkel, amivel mindezt pótolhatjuk.

Nem csak magunk miatt fontos a szépségápolás, hanem akkor is, ha otthonról úgy végezzük a munkánkat, hogy rendszeresen bejelentkezünk a kollégáinknál, ügyfeleinknél, vásárlóinknál, tanárainknál, diákjainknál stb. videós, online megoldással.

Összegyűjtöttük, mire lehet szükségünk járvány idején, amikor nem hagyjuk el a lakást.

Kézápolás, manikűr

A rendszeres, napi többszöri alapos kézmosás elengedhetetlen. A szappan mellett fertőtlenítő kézmosókat, száraz tisztító zseléket is használunk. Mindez kiszárítja a kezünket.

Kezünk bőrének regenerálása, hidratálása talán még soha nem volt ilyen fontos. A kipirosodott bőr fájdalmas, sérülékeny, a berepedezett bőrön át könnyen bejutnak a kórokozók.

Tartsunk otthon kézkrémeket, lehetőleg többfélét.

  •  Ha már igazán nagy a baj, a táplálásra és a hidratálásra tökéletes megoldás a Palmers Eredeti Kakaóvaj. Éjszakára kenjük be a kezünket, húzzunk rá kozmetikai kesztyűt.
  • A Palmers Kókuszolajos Kézkrém gyorsan felszívódó, azonnali enyhülést hozó formula. Naponta többször is használhatjuk.

A teljes otthoni manikűrt is megoldhatjuk a házhoz rendelt kozmetikumokkal.

Arcápoló napi rutin

A napi arcápolási rutint akkor se hanyagoljuk el, ha nem lépünk ki az utcára. Egyrészt a munkavégzés miatt a többiek látják az arcunkat, másrészt ha kihagyunk néhány hetet, akkor fáradt, mitesszeres vagy gyűrött arc nézhet vissza ránk a tükörből.

Melyek a legfontosabb kozmetikumok?

Házi kozmetikai kezelés

Frissítő kezelést mi is el tudunk végezni otthoni körülmények között.

Heti egyszer otthoni testformázás

A testápolás napi rutinja mellett, ami elsősorban a tusolás-fürdés utáni testápolók használatát jelenti, heti egy alkalommal törődjünk többet a testünkkel.

Az otthoni rendszeres testápoláshoz válasszunk bőrtípusunknak, igényeinknek megfelelő termékeket. Ehhez segítséget találunk az alábbi oldalon is, hogy mi kerülhet a Túlélőcsomagba.

Tartalomhoz tartozó címkék: arc kéz test