Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Milyen árnyalatú önbarnítót válasszunk?

Milyen árnyalatú önbarnítót válasszunk?

 

Tanácstalan vagy, hogy melyik árnyalatú önbarnító terméket válaszd? Mutatjuk, miket vegyél figyelembe vásárlás előtt!

 

Ha önbarnításról van szó, akkor mindannyian hibátlan és természetes hatást szeretnénk elérni.Viszont ami rajtad természetesnek hat, az nem biztos, hogy például a legjobb barátodon is jól mutatna, mivel lehetséges, hogy különböző bőrtípussal rendelkeztek.

Ha nem biztos abban, hogy melyik árnyalatú önbarnító lenne a legmegfelelőbb a Te bőrtónusodhoz, vagy esetleg abban sem vagy teljesen biztos, hogy melyik kategóriába sorolható a bőrtónusod, akkor sem kell aggódnod, hiszen összeállítottunk egy egyszerű útmutatót, mely segítségedre lehet a döntés meghozatalában annak érdekében, hogy a legtermészetesebb ragyogó hatást érd el!

 

St.Tropez Self Tan Ultimate Glow Ashley szett

 

Milyen a bőrtónusom?

Számos bőrtónust különböztetünk meg. Az egyes típusok közötti különbségek befolyásolhatják, hogy melyik önbarnítótól lesz a legtermészetesebb a bronzos hatás.

 

  • Sápadt / egészen világos bőr: a legsápadtabb bőrtónussal rendelkezőknek általában leheletnyi rózsás-barackszín beütésük van, már-már elefántcsonthoz hasonló árnyalatú a bőrszínük. Ez a bőrtónus gyakran társul szeplőkkel.

 

  • Világos bőr: az előbbi bőrtónushoz hasonlóan szintén az árnyalatspektrum elején helyezkedik el, viszont ebben az esetben a melegebb vagy semleges árnyalatok jellemzik a bőrszínt. Sápadtan áttetsző, vagy halvány pezsgő árnyalatú beütéssel rendelkezik.

 

  • Közepes / olíva színű bőr: vándorolunk az árnyalatskála közepe felé. Határozattan meleg tónusú, akár sárgás-arany, olívaszerű árnyalatokat is felfedezhetünk benne. A sápadt és a világos bőrhöz képest ez már egyjelentősen bronzosabb bőrszín.

 

  • Sötét bőr: a sötétebb bőrűek igazán gazdag, mély tónussal rendelkeznek. Jellemzően meleg tónusú, erőteljes aranyszínű bézs, de előfordul, hogy hideg alapszín jellemzi.

 

önbarnítás előtte utána

 

Melyik önbarnító árnyalat illik a bőrtónusodhoz?

Természetesen mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy melyik önbarnítótól érzi magát a legjobban a bőrében, de ha még újonc vagy az önbarnításban, vagy csak tanácstalan, hogy mi állni jól, akkor mindenképp nézd meg a következő tippjeinket:

 

Sápadt / egészen világos bőrtónus:

Ha sápadt, vagy egészen világos bőrszínnel rendelkezel, vagy korábban még nem használtál önbarnítót, akkor a fokozatos önbarnítók közül válogass első sorban. Ezek általában testápoló, vagy testápoló tej formájában találhatóak meg. Enyhébb, visszafogottabb, természetes színt biztosítanak, illetve minden nap alkalmazhatóak, ezáltal fokozatosan építhetjük fel a barnaságunkat, míg el nem érjük a kívánt árnyalatot. A többi önbarnító formulához képest nem nyújtanak olyan drámai hatást, így könnyedén hozzászoktathatjuk magunkat az új külsőnkhöz.

Tökéletes választások lehetnek az alábbi önbarnító termékek:

 

önbarnítás előtte utána

 

Világos bőrtónus:

A világos bőrtónussal rendelkezőknek azokat az önbarnítókat ajánljuk, melyeket akkor kell lemosni, amikor elégedettek vagyunk a végeredménnyel. Ezek a termékek fokozatosan fejtik ki hatásukat, miután felvittük a bőrre néhány órán belül, így mi határozhatjuk meg a barnaság mélységét attól függően, hogy alkalmazás után hány órával öblítjük le a terméket.

Mivel a világosabb bőrön szembetűnőbb, ha hibát vétünk az önbarnító felvitele során, esetleg valahol foltos maradt, vagy nem dolgoztuk el rendesen, ezért azt javasoljuk, hogy világosabb bőrre olyan önbarnítót válasszunk, melynek segítségképp van egy alapszíne, amikor felvisszük a bőrünkre, amit persze később majd lemosunk, de addig is könnyebben észrevehetjük az esetleges hibákat. 

Ilyenek például az alábbi önbarnító termékek:

 

Közepes / olíva színű bőrtónus:

A közepes bőrtónussal rendelkezők bátran használhatják a sötétebb árnyalatú önbarnító habokat, amelyek segítenek elmélyíteni a bronzos ragyogást. Bátran használhatjuk a színtelen önbarnító permeteket, illetve géleket is, hiszen ha hibát is vétünk itt-ott az alkalmazás során, az nem lesz feltűnő, mivel már az alapszínünk is sötétebb. Remekül működnek az olaj alapú önbarnítók is, melyek igazán kiemelik a bőrünk természetes ragyogását.

Jó választások lehetnek például az alábbi önbarnítók:

 

St.Tropez Self Tan Express Before After

 

Sötét bőrtónus:

Ha olyan szerencsés is vagy, hogy sötétebb tónusú, bronzos bőrtónussal születtél, még akkor is vágyhatsz egy kis extra ragyogásra! Válaszd a sötétebb árnyalatú önbarnító habokat, vagy géleket, melyek általában "Dark" jelzővel vannak illetve. Bátran rétegezheted is akár az önbarnítót magadon, miután az első réteg megszáradt és kifejtette hatását, akkor egyszerűen csak vidd fel újra a terméket a bőrödre.

Néhány "Dark" önabrnarnító termékünk:

 

Fedezd fel további önbarnító termékeinket is és találd meg a Számodra és a bőrtípusodnak legmegfelelőbbet!

 

 MEGNÉZEM! 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: bőr fényvédelem test testápolás