Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Physicians Formula Bread&Butter Bronzer Toasty Bronzosító
7.290 Ft
5.830 Ft (4.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Physicians Formula Bread&Butter Bronzer Toasty Bronzosító

7.290 Ft
5.830 Ft (4.591 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: PHYSICIANS FORMULA
Meleg, frissen sült ragyogást érhetsz el a Physicians Formula bőrbarát bronzosítójának segítségével. A buja és tápanyagokban gazdag Amazonas vidékéről származó Murumuru vaj, Cupuacu vaj és Tucuma vaj erőteljes keverékével átitatva ez a vajpuha bronzosító tele van esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyek segítenek a bőr puhításában, kondicionálásában és hidratálásában, selymesen puhává téve azt. A fényűzően krémes, ez a bronzosító úgy terül fel, mint a vaj, és még a frissen sült kenyér csábító illatát is magával hozza.
Egységár: 613,68 Ft/g
Szerezhető hűségpontok: 146
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

  • Frissen sütött sminkek: Ez a bronzosító a "kézműves szépség" fogalmát követi, mivel bőrbarát összetevők keverékével azonnal melegséget és színt kölcsönöz az arcbőrnek. Ultra-krémes és ó-olyan puha, így pillanatok alatt könnyű elérni a belülről sugárzó ragyogást.
  • Tápláló + hidratáló: A tápanyagokban gazdag Amazonas vidékéről származó murumuru vaj, cupuaçu vaj és tucuma vaj keverékéből készült, ez a bőrbarát smink tele van esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyek segítenek a bőr puhításában, kondicionálásában és hidratálásában.
  • Sima felvitel: Akár ecsetet használsz, akár csak az ujjaidat, ez az ultrakrémes bronzosító könnyedén siklik fel, és zökkenőmentesen simul a bőrbe, vonzó, egész napos fedést biztosítva.
  • Érzékeny bőrre készült: A Physicians Formula sminktermékeit kifejezetten az Ön egészségét és kényelmét szem előtt tartva állították össze. Ezért használunk kiváló minőségű összetevőket, hogy Ön belülről kifelé gyönyörűen nézzen ki és érezze magát.
  • Kegyetlenségtől mentes: Minden Physicians Formula alapozó, szemsmink, rúzs és egyéb kozmetikum mindig kegyetlenségmentes, és soha nem tesztelik állatokon.

Összetevők

Talc, Alumina, Mica, Dimethiconol Stearate, Fragrance/Parfum, Isostearyl Neopentanoate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Polybutene, Phenoxyethanol, Lauroyl Lysine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Tin Oxide, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891). [2109-1]

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.