Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Physicians Formula Bread&Butter Strawberry Jam Blush
5.990 Ft
4.790 Ft (3.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Physicians Formula Bread&Butter Strawberry Jam Blush

5.990 Ft
4.790 Ft (3.772 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: PHYSICIANS FORMULA

Vigyél egy kis édességet az arcodra, valamint a Physicians Formula Strawberry Jam pirosítójának gyönyörű rózsaszín színét. A buja és tápanyagokban gazdag Amazonas vidékéről származó Murumuru vaj, Cupuaçu vaj és Tucuma vaj erőteljes keverékével átitatva ez a vajpuha pirosító tele van esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyek lágyítják, kondicionálják és hidratálják a bőrt, selymesen puhává varázsolva azt.

Az ultrakrémszerű, és olyan kenhető (és eloszlatható), mint a kedvenc lekvárod, ez a pirosító belülről világító ragyogást biztosít, miközben az eperlekvár csábító illatát hagyja maga után.

Egységár: 870,91 Ft/g
Szerezhető hűségpontok: 120
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A ragyogó ragyogás elérése ennek a vajpuha pirosítónak a segítségével. Egyszerűen kend fel, és élvezd a természetes színt, amely olyan édesnek tűnik és illatozik, mint az eperlekvár.

Tápláló + hidratáló: A tápanyagokban gazdag Amazonasból származó Murumuru vaj, Cupuaçu vaj és Tucuma vaj keverékéből készült ez a bőrbarát smink tele van esszenciális zsírsavakkal és pro-vitaminokkal, amelyek lágyítják, kondicionálják és hidratálják a bőrt.

Sima felvitel: Akár ecsetet használsz, akár csak az ujjaidat, ez az ultrakrémes pirosító könnyedén siklik fel, és zökkenőmentesen simul a bőrbe, így egész nap vonzó fedést biztosít.

Érzékeny bőrre készült: A Physicians Formula sminktermékeit kifejezetten a Te egészséged és kényelmed szem előtt tartva állították össze. Ezért használnak kiváló minőségű összetevőket, hogy belülről kifelé gyönyörűen nézz ki és érezd magad.

Kegyetlenségtől mentes: Minden Physicians Formula alapozó, szemsmink, rúzs és egyéb kozmetikum mindig kegyetlenségmentes, és soha nem tesztelik állatokon.

Összetevők

Talc, Alumina, Dimethiconol Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Fragrance/Parfum, Polybutene, Phenoxyethanol, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Lauroyl Lysine, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Tin Oxide, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Carmine (Ci 75470), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Mica, Red 7 Lake (Ci 15850), Red 28 Lake (Ci 45410), Red 40 Lake (Ci 16035), Titanium Dioxide (Ci 77891), Yellow 5 Lake (Ci 19140). [2109-1]

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2024. 04. 22. -
Szerelem volt első látásra. Imádom az illatát is. Szép paszteles színt ad. Kár, hogy az eprecskék idővel lekopnak. Újravevős lesz.