Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Revox B77 Plex Detoxifying Sampon STEP 4D 260 ml
4.999 Ft
3.749 Ft (2.952 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Revox B77 Plex Detoxifying Sampon STEP 4D 260 ml

4.999 Ft
3.749 Ft (2.952 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX PLEX

A REVOX B77 PLEX DETOXIFYING SAMPON új formulájának összetevői elengedhetetlenek a tiszta és friss kinézetű haj fenntartásához. A haj és fejbőr lerakódásának, szennyeződésének eltávolítására összpontosít, miközben táplálja és újjáéleszti a tincseket.

Aktív szénnel gazdagított, hajtőtől hajvégig tisztítja a hajat, eltávolítva faggyút, amely elnehezíti a hajat és megakadályozza a fejbőr lélegzését. Segít visszaállítani a haj puhaságát, miközben hozzájárul a keratin termeléséhez a haj erősítése érdekében.

Egységár: 14,42 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 94
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az új formula a haj és fejbőr lerakódásának, szennyeződésének eltávolítására összpontosít, miközben táplálja és újjáéleszti a tincseket. Az aktív szénnel gazdagított sampon hajtőtől hajvégig tisztítja a hajat, eltávolítva faggyút, amely elnehezíti a hajat és megakadályozza a fejbőr lélegzését. A Multi-Peptid komplex segít visszaállítani a haj puhaságát és simaságát, miközben hozzájárul a keratin termeléséhez a haj erősítése érdekében. Szulfátmentes. Színvédett és minden hajtípus számára előnyös.

Használati utasítás: Vigye fel nedves hajra és fejbőrre, masszírozza be alaposan, majd öblítse le langyos vízzel.

Figyelem! Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre. Kerülje a szemmel való érintkezést! Ha a termék a szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel.

Összetevők

Water/Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamide DEA, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Polyquaternium-7, Glycerin, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropylammonium Gluconate, Provitamin B5 / Panthenol, Trehalose, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Hydrolyzed Carob Tree Seed Extract / Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Corn Starch / Zea Mays Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Activated Carbon / Charcoal Powder, Sodium Chloride, Fragrance/ Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Salicylic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.