Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Revox B77 Plex Multi-Peptide Sampon STEP 4P 260 ml
4.999 Ft
3.749 Ft (2.952 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Revox B77 Plex Multi-Peptide Sampon STEP 4P 260 ml

4.999 Ft
3.749 Ft (2.952 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: REVOX PLEX
A REVOX B77 PLEX MULTI-PEPTIDE SAMPON kifejezetten mindennapos használatra lett tervezve, egyedi formulája kíméletesen tisztítja a fejbőrt és távolítja el a lerakódásokat. Gyengéden habzik, mélyen tisztít és eltávolítja a felesleges faggyút, miközben megakadályozza a fejbőr hámlását és a hajszálak kiszáradását. A sampon minden mosásnál segít a természetes pH-szint szabályozásában, a Multi-Peptide komplex formulája pedig növeli a haj ellenállóképességét a töredezés ellen és javít a rugalmasságán.
Egységár: 14,42 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 94
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Egyedi formulája kíméletesen tisztítja a fejbőrt és távolítja el a lerakódásokat. Gyengéden habzik, mélyen tisztít és eltávolítja a felesleges faggyút, miközben megakadályozza a fejbőr hámlását és a hajszálak kiszáradását.

A sampon minden mosásnál segít a természetes pH-szint szabályozásában, a Multi-Peptide komplex formulája pedig növeli a haj ellenállóképességét a töredezés ellen és javít a rugalmasságán. A komplex aktív összetevői segítenek védeni a hajszálakat és megerősítik a gyenge és sérült hajat. Szulfátmentes. Színvédett és minden hajtípus számára előnyös.

Használati utasítás: Vigye fel nedves hajra és fejbőrre, masszírozza be alaposan, majd öblítse le langyos vízzel.

Figyelem! Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre. Kerülje a szemmel való érintkezést! Ha a termék a szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel.

Összetevők

Water/ Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Laureth-5 Carboxylate, Cocamide DEA, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin, Provitamin B5 / Panthenol, Trehalose, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Hydrolyzed Carob Tree Seed Extract / Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Corn Starch / Zea Mays Starch, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG/PPG120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, PPG-3 Caprylyl Ether, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Fragrance/ Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Disodium EDTA.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.