Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
CSAK EREDETI TERMÉKEK
CSAK EREDETI TERMÉKEK
100%-os eredetiség garancia minden termékre!
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
KIVÁLÓ VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉS
4.9 / 5.0 értékelés a vásárlók véleménye alapján!
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
MEGBÍZHATÓ VÁLLALKOZÁS
Több tízezer sikeresen kézbesített rendelés évek óta!
Isntree Chestnut AHA 8% Clear Esszencia 100 ml
6.800 Ft
6.250 Ft (4.921 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Isntree Chestnut AHA 8% Clear Esszencia 100 ml

6.800 Ft
6.250 Ft (4.921 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Márka: ISNTREE

Hámlasztó gél 4% glikolsavval, 4% tejsavval, hidratáló és bőrnyugtató összetevőkkel, amely egyenletessé teszi a megvastagodott, durva bőrtextúrát, kiegyenlíti a bőrtónust, miközben hidratálja és puhává teszi a bőrt.

Egységár: 62,50 Ft/ml
Szerezhető hűségpontok: 157
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A magas 8% koncentrációjú AHA simává varázsolja a durva textúrájú bőrt. Eltávolítja az elhalt hámsejteket. Javítja a bőr tónusát. Kitisztítja az eltömődött pórusokat. Feszesíti a bőrt. Átlátszó gél típusú esszencia. Normál és száraz bőrre ajánlott. Nem kell lemosni.

Az AHA fajtái közül a glikolsavnak van a legkisebb molekula mérete, így gyors a bőrön keresztüli behatolása, ami kiváló hámlasztó képességet biztosít. A tejsav gyengéd, nem irritálja a bőrt, és kiváló hidratáló ereje van. A fehér eperfakéreg tisztává teszi a bőrtónust, az ázsiai gázló, a panthenol, a kövér porcsin és a ginkgo kivonat nyugtatják az érzékeny bőrt.

Használata: Tisztítás és tonizálás után vigyél fel megfelelő mennyiséget a bőrre, majd folytasd a rutinod a megszokott módon.

Összetevők

Water, Lactic Acid(4.023%), Glycolic Acid(4.004%), Glycerin, Butylene Glycol, Potassium Hydroxide, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Caprylate, Asiaticoside, Dextrin, Panthenol, Madecassoside, Allantoin, 1,2-Hexanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Glycereth-25 PCA Isostearate, Hydroxyethylcellulose

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.